top of page

Voedselpakketten Ramadan 2023“De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) zei: “Wie een vastende te eten geeft om daarmee zijn vasten te verbreken; hem komt de zelfde beloning toe als deze vastende zonder dat dit iets zal afdoen aan de beloning van de vastende.”


Beste lezer,


Afgelopen tijd zijn de voedselprijzen wereldwijd enorm gestegen. Vooral arme gezinnen hebben te kampen serieuze zorgen voor wat betreft het zichzelf voorzien van voeding.


Wij hebben voor de maand Ramadan 250 arme gezinnen die we willen voorzien van een voedselpakket om in ieder geval de maand ramadan zorgeloos door te brengen. Een voedselpakket kost gemiddeld 30 euro. Wij doen een beroep op jullie gulheid en medemenselijkheid om deze mensen te helpen. Kan jij 1, 2 of meer gezinnen ontzorgen de komende heilige maand Ramadan?


Ook dit jaar gaan wij zoals vorig jaar dit project uitvoeren in het noorden van Marokko, omgeving Nador en Aknoul, en in het zuiden van Marokko, omgeving Taroudant.


De boodschapper (Allah's vrede en zegeningen zijn met hem) zei: “O mensen, wissel met elkaar de vredesgroet, voed de (mensen), onderhoud de familiebanden en bid in de nacht terwijl de mensen slapen, dan zullen jullie het Paradijs met vrede binnengaan.


Allaah zegt in de Qur’an: “En zij gaven het voedsel waarvan zij hielden aan een arme, en een wees en een gevangene. * (Zij zeiden:) “Wij voeden jullie slechts omwille van het welbehagen van Allah, wij verlangen van jullie geen beloning en geen dank.”


Omdat de Stichting de ANBI-status heeft, zijn de giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar. Meer informatie staat op de website van de belastingdienst.


Wil je liever structureel bijdragen aan de projecten van de Stichting? Word dan Rahim via: https://www.rohamaa.nl/word-donateur


Dit project vorig jaar.

Vorig jaar is het ons gelukt om 260 gezinnen te voorzien van voedselpakketten. Dankzij de gulheid van onze donateurs, dank daarvoor.

Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page