top of page

Waterinstallatieproject Bouyafar

Waterinstallatieproject in Tamzrint - Bouyafar is afgerond, in samenwerking met stichting Ar-Rahma uit België. Bekijk de film met een mooie dua op het laatst.

 

Beste broeders en zusters, het doet ons goed om jullie het goede nieuws mee te delen: 
Waterinstallatieproject in Tamzrint, Bouyafar is afgerond.De mensen zijn heel blij, want nu hoeven de vrouwen en kinderen geen lange afstanden meer af te leggen om water te halen. Sterker nog, het water wordt nu tot aan hun voordeur getransporteerd. 
Het water wordt ongeveer namelijk door middel van waterpomp getransporteerd van de waterbron en in een waterreservoir bij de woningen opgeslagen. Van het waterreservoir gaan er vervolgens leidingen tot aan de woningen.

 

Wat hebben wij precies gedaan?
Een waterbron, die vervallen was en waar insecten en dieren in vielen, hebben wij gerenoveerd en afgesloten. Daarnaast is er een muur omheen gebouwd, waarin een kamertje gebouwd is voor alle installaties en de accu's voor de zonnepanelen.
Vanaf de waterbron is er een watertransportbuis onder de grond aangelegd die door de bergen richting het dorpje Tamzrint gaat. Op een stuk grond die gedoneerd is door een weldoener, is een grote waterreservoir gebouwd waar het water wordt opgeslagen.
Vanaf het waterreservoir wordt het water verder verdeeld naar diverse plaatsen, zodat de bewoners slechts enkele meters hoeven te lopen om water te nuttigen.
Dit project is door de donateurs van Stichting Rohamaa mede mogelijk gemaakt, moge Allah hen rijkelijk belonen.

 

Ook heeft stichting Ar-Rahma uit België meegedaan met dit project. Moge Allah deze stichting zegenen en haar donateurs belonen. Onze partners, Associatie Al Amal uit Azgengan, hebben geholpen door de werkzaamheden te begeleiden en te controleren. Moge Allah hun goedheid vermeerderen. Samen staan we sterker, samen met jullie steun en hun steun is dit mogelijk gemaakt, Alhamdoe lillah.

 

Beste donateurs, wij kunnen jullie niet vaak genoeg bedanken want jullie hebben altijd klaargestaan om de behoeftigen te helpen. Of het nu gaat om waterputten graven of operaties bekostigen, jullie hebben altijd vooraan de rij gestaan om uit te geven op het pad van goedheid, het pad van Allah.Daarom zeggen wij Jazaakoum Allahu Ana khairan.
Wij vragen Allah de Barmhartige om jullie daden te accepteren en jullie te belonen met het hoogste rang in het paradijs.

 

Wordt een donateur!
De projecten van Rohamaa worden gedragen door de donateurs. Om meer te kunnen betekenen voor de armen en behoeftigen is jouw donatie hard nodig! Word daarom een donateur via de website van stichting Rohamaa.http://www.rohamaa.nl/#!word-donateur/osj9d

 

Eenmalig doneren:
Je kunt ook eenmalig doneren op de IBAN rekeningnummer NL16INGB0005271197 t.n.v. Stichting Rohamaa. (BIC: INGBNL2A)

Met grote vreugde willen wij jullie mededelen dat de realisatie van het waterinstallatieproject te Bouyafar in volle gang is. De bouw van een waterreservoir in het dorpje is al voltooid, daarnaast is de waterbron grondig schoongemaakt, opgeknapt en afgesloten. Op dit moment zijn de werkers bezig om de leidingen aan te leggen tussen de waterbron en het dropje, wat ongeveer 500m is. Als dit voltooid is kan een waterpomp aangesloten worden. Wij vragen Allaah, allen die hebben deelgenomen aan dit project, rijkelijk belonen en dat voor hen als doorlopende liefdadigheid (Sadaqa Jariyah) wordt aangemerkt. Wij zullen jullie op de hoogte houden met de ontwikkelingen.

 

Word een rahim en maak onderdeel uit van Stichting Rohamaa.

Word een rahim en verzacht de leed van de behoeftigen.

 

OF doneer op rekeningnummer NL16INGB0005271197 t.n.v. stichting Rohamaa onder vermelding van humanitaire hulp s.e.

IBAN: NL16INGB0005271197BIC: INGBNL2A

''Koop je meter voor 35,- euro, en doe mee aan dit doorlopende liefdadigheidsproject''
Aftrap van de waterinstallatie in Bouyafar 
GRAAF MEE NAAR HET PARADIJS.
Nieuwe waterinstallatie in Bouyafar, Tamzrint.

Beste broeder, beste zuster. Een nieuwe duurzame waterproject van Stichting Rohamaa. In het dorpje Tamzrint, nabij Bouyafar in de provincie Nador, hebben de bewoners geen water. 

 

Leg je meters aan!
Wij gaan inchaa-Allaah water transporteren van een bron naar het dorpje. De bron is sterk vervuild, er zwemmen zelfs dieren in, en het staat op instorten. Stichting Rohamaa gaat de bron renoveren en afschermen. Daarna wordt er een waterinstallatie aangelegd richting de bewoners van het dorp.
De installatie is 500 meter lang, elke meter kost 35,- euro. 

 

Koop je meter voor 35,- euro, en doe mee aan dit doorlopende liefdadigheidsproject (Sadaqa Jariyah).

NL16INGB0005271197 t.n.v. Stichting Rohamaa.
Onder vermelding van: Waterproject

Aftrap project
bottom of page