top of page

Noodhulp aardbeving Marokko

Vrijdagnacht is Marokko getroffen door een zware aardbeving met grote materiële en menselijke schade als gevolg. Tot nu toe zijn er meer dan 2000 dodelijke slachtoffers en er zijn nog duizenden gewonden en daklozen. Ook de provincie Taroudant waar wij jaarlijks het winterproject uitvoeren is zwaar getroffen. Onze partners ter plekke beschrijven een ernstige situatie zowel in de steden als in de afgelegen dorpjes. Wij kunnen deze mensen niet in de steek laten.


Wij gaan op zeer korte termijn noodhulp uitdelen in afgelegen plekken waar er nog geen hulp is geboden. Mocht jij hier deel van willen uitmaken, vragen wij jou ons te steunen.


De eerste behoeftes bestaan uit primaire zaken zoals voedsel, water, kleding en dekens. Veel mensen zijn in 1 klap alles verloren en bezitten niks meer. Zij hebben ons hulp hard nodig. Doneren kan via de volgende knoppen, de bedragen zijn aanpasbaar.
Aardbeving Marokko 2023

Stichting Rohamaa roept op tot solidariteit! We lanceren een inzamelingsactie om steun te bieden aan onze broeders en zusters in Marokko, die recentelijk door een verwoestende aardbeving zijn getroffen. Uw vrijgevigheid kan een wereld van verschil maken in het herstelproces van de getroffen gemeenschappen. Laten we samenwerken en ons empathie te tonen door een bijdrage te leveren aan de wederopbouw van Marokko na deze tragedie. Elke donatie telt en brengt hoop in tijden van nood. Doe mee en help ons de getroffenen weer op de been te krijgen!

Je kunt doneren op IBAN rekeningnummer NL16INGB0005271197 t.n.v. Stichting Rohamaa. Omschrijving: Noodhulp aardbeving Marokko


De stichting heeft een ANBI-status, alle donaties zijn aftrekbaar bij de aangifte inkomstenbelasting. Voor meer informatie bezoek de website van de belastingdienst.

Moge Allah het van jullie accepteren en dat het zwaar op jullie weegschaal mag wegen.

Kommentare


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page