top of page

Coronacrisis voedselpaketten Marokko

Beste lezer,

Stel je eens voor. Je werkt dagelijks als straatverkoper, in de bouw of als marktman en verdient daarmee je dagelijks brood. Met de minimale winst die je door de hele dag hard werken maakt, kun je net wat voedsel kopen zodat je gezin niet met honger naar bed hoeven. #=Alhamdoelillaah, je hoeft je hand niet op te houden en de mensen te vragen. Jouw eer houdt je tegen. Maar dan.. Een wereldwijde pandemie breekt uit en de staat besluit dat #niemand naar buiten mag. Anders dan voor de meesten in Nederland, worden de salarissen van deze werklui niet doorbetaald. Na een paar dagen, is het voedsel dat je nog thuis had helemaal op. Geld voor nieuwe inkopen, heb je niet. Wat doe je dan? Wees een van degenen die deze mensen steunt. Doneer een voedselpakket, zodat je in ieder geval 1 gezin voor een paar weken verder helpt. Stichting Rohamaa doet een beroep op jou om minimaal 200 gezinnen te voorzien van een voedselpakket. Een voedselpakket bestaat onder andere uit: meel, rijst, pasta, peulvruchten, olie, suiker, thee en melk. Doneer een Voedselpakket i.v.m. de Coronacrisis in Marokko!

Doneer nu! Of maak je bijdrage zelf over op: NL16INGB0005271197 t.n.v. Stichting Rohamaa. O.v.v. Coronacrisis.

Update 12 april 2020:

Naar aanleiding van de binnengekomen donaties hebben we in samenwerking met onze partners in Marokko al de nodige gezinnen blij gemaakt met een voedselpakket. Je kunt nog steeds doneren, de actie loopt door zolang het nodig is. Zie hieronder de foto's.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page