top of page

Voedselpakketten Ramadan

Update 25-04-2022

Doel is behaald, doneren is niet meer mogelijk voor dit project. Alle de 260 voedselpakketten zijn gedoneerd.


Update 20-04-2022

Ons streven was 260 voedselpakketten, Alhamdoellillaah zijn er 221 van de 260 voedselpakketten binnen. Moge Allaah het van de donateurs accepteren, Ameen. Nog 39 voedselpakketten te gaan. Help je mee?“De Boodschapper van Allah (vrede zij met hem) zei: “Wie een vastende te eten geeft om daarmee zijn vasten te verbreken; hem komt de zelfde beloning toe als deze vastende zonder dat dit iets zal afdoen aan de beloning van de vastende.”


Update 10-04-2022

Tussenstand: 51 van de 260 gezinnen binnen, nog 209 gezinnen te gaan.

Inmiddels is het uitdelen van de ingezamelde voedselpakketten in volle gang. Heb je nog niet bijgedragen aan dit project, er zijn nog gezinnen die wachten op een voedselpakket!


Beste lezer,


Inmiddels houdt de coronapandemie de wereld ruim 2 jaar in de greep. Vooral arme mensen hebben te kampen gehad doordat ze veelal niet konden werken en hun gezinnen konden onderhouden. Helaas komt daar nu, met de recente prijsstijgingen van onder andere voedsel, een schepje bovenop.


Wij hebben voor de maand Ramadan arme 260 gezinnen die we willen voorzien van een voedselpakket om in ieder geval de maand ramadan zorgeloos door te brengen. Een voedselpakket kost gemiddeld 30 euro. Wij doen een beroep op jullie gulheid en medemenselijkheid om deze mensen te helpen. Kan jij 1, 2 of meer gezinnen ontzorgen de komende heilige maand Ramadan?


Dit jaar gaan wij dit project uitvoeren in het noorden van Marokko, omgeving Nador en Aknoul, en in het zuiden van Marokko, omgeving Taroudant.


De boodschapper (Allah's vrede en zegeningen zijn met hem) zei: “O mensen, wissel met elkaar de vredesgroet, voed de (mensen), onderhoud de familiebanden en bid in de nacht terwijl de mensen slapen, dan zullen jullie het Paradijs met vrede binnengaan.


Allaah zegt in de Qur’an: “En zij gaven het voedsel waarvan zij hielden aan een arme, en een wees en een gevangene. * (Zij zeiden:) “Wij voeden jullie slechts omwille van het welbehagen van Allah, wij verlangen van jullie geen beloning en geen dank.”

Omdat de Stichting de ANBI-status heeft, zijn de giften aan onze stichting fiscaal aftrekbaar. Meer informatie staat op de website van de belastingdienst.


Wil je liever structureel bijdragen aan de projecten van de Stichting? Word dan Rahim via: https://www.rohamaa.nl/word-donateur


Commenti


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page