top of page

Zakat ul Fitr 2020

Beste lezer,

Stichting Rohamaa biedt dit jaar de mogelijkheid om Zakaat ul Fitr uit te geven. Zoals jullie weten is Zakat ul Fitr verplicht voor elke moslim om uit te geven voor het Ied gebed, de verplichting geldt voor elke gezinslid: man of vrouw, jong of oud en dit wordt gezien als een zuivering van de vastenmaand , om eventuele tekortkomingen tijdens de Ramadan op te heffen. De waarde van Zakat ul Fitr is vastgesteld op 5,- euro per gezinslid. Stichting Rohamaa zal dit jaar de Zakaat ul Fitr in vorm van voedsel (voedselpakketten) aan armen laten uitdelen in de omgeving van Taroudant Marokko. Heb je nog geen bestemming voor jouw Zakat ul Fitr, je kan het storten op onze rekening: NL 16 INGB 000 5271197 - t.n.v. Stichting Rohamaa - omschrijving: Zakat ul Fitr. Doneren kan ook via onderstaande betaalverzoeken: Zakat ul Fitr - 1 gezinslid https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=UjuVKoFCGr72CFGcGogE22bQxxIE2I2a Zakat ul Fitr - 2 gezinsleden https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=L1Mets2XtDLyqTUIoJG4INxGCotAU0zH Zakat ul Fitr - aanpasbaar (5 euro per gezinslid) https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=pPwVNWrTvbBKRqoOMpXS1RQVGlyZ4L9h Wij vragen Allaah onze en jullie vasten, gebeden en goede daden te accepteren, Ameen.

Update 23-05-2020

Op dit moment zijn onze partners bezig met het samenstellen en uitdelen van de voedselpakketten in Taroudant, Marokko.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page