top of page

Benefiet-iftar t.b.v. bevallingscentrum Marokko

Benefiet-Iftar 2 juni 2017. Geachte heer/mevrouw, beste broeder/zuster Met het aanbreken van de maand Ramadan, willen wij al onze donateurs, volgers en alle moslims een gezegende Ramadan toewensen. Ramadan Mubaarak. De maand Ramadan is een maand van verzoening en liefdadigheid, waarin er vanaf het aanbreken van de dageraad tot zonsondergang gevast wordt. Tevens wordt er gewerkt aan verbroedering, bezinning en zelfreflectie. Het is een maand waarin de eenheid en saamhorigheid van centraal staat, maar ook een maand waarin moslims aan henzelf en aan hun relaties met hun Schepper, hun buren en omgeving werken.

De Initiatiefgroep Iftar-Dialoog in samenwerking met Stichting Rohamaa, organiseren een

benefietavond ten behoeve van het “bevallingscentrum Dar Al Oumouma te Aknoul, Marokko. Daarbij willen wij het vasten samen met u verbreken en tegelijkertijd stil staan bij het thema: Hoe kunnen wij de vrouwen in verwachting in de omgeving Aknoul, helpen om de zwangerschap soepel laten verlopen en hun kindjes op een gezonde manier de wereld in te brengen. Hiervoor is er grote noodzaak aan medische apparatuur zoals bijvoorbeeld een echo- apparaat, vacuümpomp en andere medische middelen die voor een bevolkingscentrum noodzakelijk zijn.

De kosten van deze apparatuur is geschat op € 3.500. Tot heden hebben wij € 600, - kunnen collecteren. Wij wensen op deze avond het resterende bedrag van 2.900, - in te zamelen. Daarom zijn wij op zoek naar sponsors en donateurs die ons kunnen helpen om de bevallingscentrum in Aknoul te kunnen realiseren en daarmee de vrouwen in verwachting blij te maken. Wij vragen daarom 25, - euro bijdrage voor de iftar-bijeenkomst. Natuurlijk zijn alle donaties voor het goed doel welkom. Uw aanwezigheid voor tijdens de iftar wordt zeer op prijs gesteld. Help mee om het project: “Medische apparatuur voor het bevallingcentrum te Aknoul” te realiseren. ELKE DONNATIE HELPT! De Iftar- bijeenkomst zal plaatsvinden op zaterdag 3 juni 2017 van 21.30 tot 22.30 uur in het pand van het Reis- Advies en Vertaalbureau Haaglanden aan de Stationsweg 86, 2515 BP te Den Haag.

De plaatsen zijn beperkt, dus aanmelden is verplicht! In verband met de reserveringen stellen wij het zeer op prijs als u aangeeft hierbij aanwezig te willen zijn. Reserveren per e-mail kan ook: stuur een mail naar info@rohamaa.nl om een plaats te reserveren. U kunt telefonisch aan te melden bij D. Izeemrane via 0633506977. Wij verzoeken u om uiterlijk 1 juni 2017 ons te laten weten of u aanwezig wilt zijn en hopen u vooral te verwelkomen bij de Iftar-bijeenkomst op 03 juni 2017. Met vriendelijke groet,

Namens de initiatiefgroep Iftar dialoog:

Stichting Rohamaa Werkgroep Dar Aloumouma Aknoul


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page