top of page

Update projecten reis Marokko

Op de 22e zijn wij om 8 uur aangekomen in Nador i.v.m. een meeting met stichting al-Amal. Wij werken al geruime tijd samen met deze stichting. De stichting zet zich ontzettend in voor de mindervalide mensen, maar dat is niet alles. De bestuursleden hebben namelijk zelf ook allen een lichamelijke beperking. Tevens hebben zij een revalidatiecentrum opgericht waar mensen gratis of voor een symbolisch bedrag kunnen revalideren. Ook bestaat er de mogelijkheid om via het centrum diploma's te behalen. Maandelijks worden diverse gezinnen onderhouden met een geldbedrag. Wij steunen deze stichting zodat zij o.a. door onze financiële steun zich kunnen blijven inzetten. Jullie (de donateurs) mogen trots op jezelf wezen, want het zijn jullie die het werk van stichting al-Amal mogelijk maken. Daarna zijn wij op bezoek geweest bij drie broers die in een ernstige leefsituatie verkeerden. De grond was modderig, de muren brokkelen af en het plafond lag op instorten. Enkele maanden geleden waren wij dusdanig geschrokken van de situatie, hebben direct actie ondernomen, zodoende hebben wij een renovatie van de woning kunnen uitvoeren. De broers hebben drie nieuwe kamers en een toilet. Binnenkort zullen jullie de beelden kunnen zien.

Tot slot zijn we naar Guercife geweest voor een afspraak met stichting al-Rahma. Dit is een stichting waar wij al enkele jaren gezamenlijk projecten mee uitvoeren dankzij jullie donaties. Maandelijks worden honderden behoeftigen ondersteunt. Tijdens de bijeenkomst zullen wij o.a. in gesprek gaan over een project om mensen die moeilijk te been zijn, te kunnen onderwijzen. Wij van stichting Rohamaa vinden het namelijk erg belangrijk dat kinderen zich kunnen ontplooien en bijdragen aan de maatschappij. Binnenkort zullen jullie gedetailleerde informatie ontvangen van ons bezoek en dit toekomstige project.

Wij vragen Allah om onze donateurs te belonen voor de maandelijkse donaties en steun. Rohamaa wordt steeds groter en we kunnen steeds meer betekenen voor mensen die in moeilijkheden zitten. Wij kunnen onze donateurs niet vaak genoeg bedanken en zeggen daarom jazaakoumou Allahu Ana khayran.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page