top of page

Ik ben doodsbang dat de slangen mij of mijn kinderen bijten.

Beste Rohamaa volgers, onze zuster in de buurt van Nador sliep in een huis waarvan het dak was ingestort. En alsof dat niet erg genoeg was, waren er ook gevaarlijke slangen die zich in hoeken en gaten verstoppen en zich van tijd tot tijd lieten zien. De kans was zeer reëel dat het een keer verkeerd kon aflopen en dat de vrouw of een van haar kinderen gebeten kon worden. De zuster was in nood en er moest snel een oplossing komen. Het doet ons dan ook goed om jullie het mooie nieuws mee te dele: dit gezin heeft een nieuwe huis gekregen door jullie donaties, AlhamdoeLillaah.

Samen met de lokale weldoeners is het, met de hulp van Allah, ons gelukt om een compleet nieuw huis te realiseren voor dit gezin in nood. Wij vragen Allah de Barmhartige het van onze donateurs te accepteren en hen te belonen met het Paradijs.

Wij willen graag meer betekenen voor andere behoeftigen. Daar hebben wij jullie steun hard voor nodig. Word daarom vandaag nog een Rahim (donateur) en steun hiermee structureel stichting Rohamaa en daarmee de behoeftigen. Maandelijks helpen wij honderden mensen met medicijnen, operaties, onderdak en andere primaire levensbehoeften.

Vul het online donatieformulier in: http://www.rohamaa.nl/#!word-donateur/osj9d

Je kunt ook eenmalig doneren wat u kunt missen op IBAN rekeningnummer NL16INGB0005271197 t.n.v. Stichting Rohamaa.

Wa Salaamoe alaykoum,

Stichting rohamaa

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page