top of page

Container Project Nador

In bepaalde delen van de wereld is er een groot tekort aan medische apparatuur. Niet overal in de wereld is het vanzelfsprekend dat medische apparatuur beschikbaar is voor de mensen die dit nodig hebben. Er kan dan gedacht worden aan o.a. ziekenhuisbedden, rolstoelen maar ook scootmobielen etc.

Stichting Rohamaa wil een bijdrage leveren zodat mensen wel de mogelijkheid krijgen om gebruik te maken van deze medische apparatuur. Daarom is het containerproject in het leven geroepen om zodoende verschillende medische apparatuur te verschepen naar diverse delen van de wereld. 

Stichting Rohamaa is al een langere periode bezig om een containerproject op te zetten voor behoeftigen in Marokko. Wij zijn dan ook verheugd om mede te delen dat dit project in sha Allah op korte termijn uitgevoerd zal worden. 

Aankomende vrijdag zal er een container geplaatst worden in Den Haag. Wil jij bijdragen aan de hulp voor behoeftigen? Wil jij je steentje bijdragen? Heb jij medische spullen ter beschikking? 

Dan verzoeken wij jou beste broeder en zuster om deze spullen langs te komen brengen. Dit kan vanaf aankomende vrijdag in sha Allah. 

Stuur ons een bericht dan kunnen wij verdere informatie verstrekken waar de spullen naartoe gebracht kunnen worden. 

Wassalaam 

Stichting Rohamaa

Container Project  afgerond
Container wordt ingeladen

5 september 2015

Container project stichting Rohamaa.

De zeecontainer is onderweg naar Marokko vol met rolstoelen, scootmobielen en hulpgoederen voor behoeftigen.
Wij willen iedereen bedanken die ons heeft gesteund en vragen Allah jullie rijkelijk te belonen. 

Blijft stichting Rohamaa volgen!

 

 

CALAIS

13 september 2015

 

Stichting Rohamaa container project.

Delen delen delen

De rolstoel van onze broeder Rachid uit Qasita

 

 

bottom of page