top of page

Rohamaa is op zoek naar een communicatiemedewerker! 

Vrijwilliger/stagiair.

Functieomschrijving


Als Communicatie medewerker heb je een zelfstandige en afwisselende taak, waarbij je tevens in teamverband samenwerkt. Het is jouw taak en verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de lopende projecten en de communicatie zowel intern naar het bestuur alsook extern naar de partners toe. Daarnaast beheer je alle communicatiekanalen zoals de mail, telefoon, sociale media en de post. Ook ontwikkel je strategische plannen om naamsbekendheid en imago van de stichting te promoten. Tevens coördineer je de communicatie met buitenlandse partners, donateurs en hulpvragers. Je staat in nauw contact met de projectleiders en het bestuur. Hierbij krijg je te maken krijgt met een rijke verscheidenheid aan onderwerpen, zowel met een nationaal als internationaal karakter. In deze functie ben je onderdeel van onze vrijwilligersteam en draag je je steentje om het welzijn van minderbedeelden te verbeteren.

 

Functie-eisen

Je hebt een relevante opleiding op minimaal MBO niveau afgerond/bijna afgerond en enkele jaren werkervaring.

Je bent communicatief, kan onder druk van deadlines presteren en bent resultaatgericht. Je bent creatief, maar kan ook opdrachten uitvoeren naar de wens van de stichting. Je spreekt en schrijft naast Nederlands ook goed Engels.

Het kunnen lezen en schrijven van de Arabische taal heeft een grote voorkeur. Je bent enthousiast en hebt affiniteit met humanitaire hulpverlening.

 

In het kort:

Je hebt affiniteit met de doelstellingen van de stichting

Je bent communicatief vaardigJe bent proactief en enthousiastJe werkt goed zelfstandig maar ook in groepsverband

Je bent minimaal 4 a 8 uur per week beschikbaar

Je kan zowel vanuit huis werken, alsook op het kantoor van de Stichting (Den Haag)

bottom of page