Waterput Said - Nu vertaald.

February 20, 2016

 

Onlangs zijn we benaderd door broeder Nouredine, wiens verwante op jonge leeftijd is verleden. Familie en vrienden van onze overleden broeder Said hebben geld ingezameld om een waterput te graven hem als doorlopende liefdadigheid. Stichting Rohamaa heeft de eer gehad om dit project voor onze broeder Said en de initiatiefnemers uit te voeren. In het dorpje Chambirra, in de buurt van Azgengan – Nador, is de waterput gegraven. Ongeveer 150 dorpsbewoners en nog 200 Afrikaanse vluchtelingen kunnen gebruik maken van deze waterput. Het gebied heeft geen water, en de dorpsbewoners moesten elke keer water kopen.
Moge Allah de weldoeners met het hoogst rang in het Paradijs belonen. En wij vragen Allaah deze waterput als doorlopende liefdadigheid te laten zijn voor onze overleden broeder Said, en zijn vrienden en familie. Allahuma Ameen .

Please reload

Featured Posts

Waterproject basisschool Yunus Emre in samenwerking met Stichting Rohamaa

April 21, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

May 22, 2020

July 18, 2016

March 13, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2020 by Rohamaa.